Potniški promet

S pravljičnimi vlaki na Bled

#

V času jesenskih počitnic, 27. in 28. oktobra ter 4. in 5. novembra, vas vabimo na pravljične vlake, iz Nove gorice do Bleda. Čaka vas animacija vitezov z Blejskega gradu in škratkov iz Dežele ljudskih pravljic Bled. Za družine so na voljo ugodne cene vozovnic.

Bolj podrobno

Z vlakom na popotovanje po Levstikovi poti

#

V soboto, 10. novembra, podoživite potopis Frana Levstika - odpravite se na tradicionalno popotovanje od Litije do Čateža. Do Litije in nazaj se brezskrbno in varno zapeljite z vlakom.


 

Bolj podrobno

Obročno plačevanje

#

Na kar 46 postajah po Sloveniji lahko svoje vozovnice kupite na več obrokov. Nakup na obroke - hitro in enostavno.

Bolj podrobno

Na izlet z IZLETko

#

Ob sobotah, nedeljah in praznikih na pot z IZLETko, vozovnico za neomejena potovanja po Sloveniji! Z uveljavitvijo ponudbe IZLETka se ukinja 30- odstotni popust za potovanje ob koncih tedna in praznikih -Turist vikend.

 

Bolj podrobno

ZLATKA – nova vozovnica za seniorje

#

Pojdite, kamor si želite. Z Zlatko za seniorje. Leto dni po vseh poteh Slovenije za 299 evrov. Potovanje na dan vas tako lahko stane le 0,82 €. Akcija: če kupite Zlatko v paru, boste za nakup obeh odšteli 499 evrov. Možen nakup na obroke. 

Bolj podrobno

Trst, letališče Trst (Ronchi), Videm (Udine)

#

NOVO: Z direktnim vlakom iz Ljubljane do Trsta že za 8,00 evrov, do letališča Trst (Ronchi) za 11,60 evra in do Vidma za 15,60 evra.

Bolj podrobno

Z muzejskim vlakom po Bohinjski progi

#

Vabimo vas, da se zapeljete v stare čase. Z vlakom, ki je vozil že naše prednike, se bomo vozili po slikoviti Bohinjski progi, ki šteje že več kakor sto let. Ustavimo čas in skupaj preživimo lep in zanimiv dan tudi z izletom v Goriška Brda.

Bolj podrobno

Zagreb

#

Do hrvaške prestolnice že za 9 evrov. Zagreb je dobra izbira za enodnevne izlete, obiske sejmov, koncertov...

Bolj podrobno